Svi postovi iz Firefox

Okupljanje ljubitelja Firefox-a

firefox-512-noshadow

Firefox, nаjbolji svetski veb pregledаč u koji su više od 400 milionа ljudi širom svetа, inženjerа, progrаmerа i dizаjnerа uložili svoj trud, energiju, vreme, tаlenаt i podršku biće predstаvljen od strаne Mozilа zаjednicа Srbije u subotu 23. аprilа 2011. godine u 17 čаsovа nа lokаciji Belgrade Office Park-а u restorаnu Top Rest-а.

Okupljanje ljubitelja Firefox a

Firefox 4 preuzet više od 7 miliona puta

Za oko 24 sata od objavljivanja, Firefox 4 je preuzet više od 7 miliona puta. Broj preuzetih vatrenih lisica je sve veći i veći.

Firefox 4 preuzet više od 7 miliona puta

Prema podacima Mozillinog data centra, novu verziju uspešnog pretraživača je preuzelo više od 8 miliona ljudi. Ova cifra je iz sekunde u sekundu rastuća tako da do kraja dana može dostići i milijardu preuzimanja. Informacije o preuzimanju možete pretiti na glow.mozilla.org.

Firefox 4 dostupna za download, zvanično izlazi sutra

Firefox 4 dostupna za download, zvanično izlazi sutra

Iako znanično nije objavljena, popularni internet pretraživač Firefox 4 final moguće je preuzeti preko zvaničnog mozilinog FTP-a. Pored verzije za Windows moguće je preuzeti  i verziju za Linux i Mac operativne sisteme.

Kako da ubrzam internet?

Kako da ubrzam internet?Naravno, internet je nemoguće ubrzati, ali moguće je optimizovati računar za vašu brzinu. U Srbiji stanje interneta je generalno loše, ali možemo se koliko toliko pobrinuti da da ga poboljšamo.